Ljusgården

Budskaps- och healingkväll med Avril Psychic

Datum/Tid
2018-11-02, fredag
18:30 - 21:00

Plats
Ljusgården

Kategori(er)


Avril är ett internationellt arbetande medium och är utbildad på bla Arthur Findlay College. Denna helg är hon hos oss för en Ljuskväll med budskap och healing på fredagen och en fantastiskt heldagskurs om Ärkeänglar på lördagen. Passa på att gå båda! Föranmälan krävs.

__________________________________________________________________________________

Varmt välkommen på en Ljuskväll där jag förmedlar budskap och healing till alla i grupp igenom Clairvoyance samt Clairaudience. Kvällen börjar med en kort bön om assistans och skydd ifrån andra sidan. Sedan gör jag en guidad helande underbar ljusmeditation med Änglars hjälp.

Genom Clairvoyance och ljusfrekvenser via chakra 6 (tredje ögat), så förmedlar jag sedan visuella budskap som kommer till mig som bilder eller filmsnuttar. Detta hjälper dig med råd och healing på din väg i livet genom samarbete med änglar och ärkeänglar.

I Clairaudience, dvs genom klarhörsel och vibration via öron- och halschakrat,  förmedlar jag budskap via Guider. Här har du möjlighet fråga dem frågor och sedan få råd eftersom arbete med både änglar & guider har med din fria vilja som människa att göra. Ifall du frågar andra sidan om vägledning med din egen röst så kommer du få råd.

Paus för fika i 30min. (till självkostnadspris i Ljusgårdens café)

Healingsession med guider som helar på en djup nivå. Var och en kommer också bli tillfrågad om vad den skulle vilja ha healing för.  Sedan jobbar jag i semi – trance i full kontakt och kontroll med mina hjälpare. Efter sessionen har vi en kort delning i cirkel om healingen samt att jag förmedlar eventuella råd som de vill att jag skall förmedla ifrån andra sidan.

Ps. Jag gör ej traditionellt mediumskap i grupp. Ifall du vill kontakta nära & kära som gått över till andra sidan så gör jag det i en privat läsning 1 – 2 – 1. Dvs ej i grupp, email eller skype.

Hjärtligt välkommen!

Avril

Läs mer på hennes sida: http://avrilpsychic.wixsite.com/avrilpsychic

Bokning

Biljettyp Pris Platser
Ej medlem 150,00kr
Medlem 130,00kr


Kommentera

Missa inte kommande händelse:

Medial rådgivning i grupp

Datum/Tid
2018-10-21, söndag
15:00 - 17:30

Vi tar plats runt ett bord där vi ställer frågor till andevärlden. Tetta Nolander kanaliserar de ljusa vänner som vill komma igenom och svara på våra frågor eller lämna budskap. Hon arbetar intuitivt men använder även verktyg som pekare och Tarotkort. Ibland skriver hon även budskapen via automatskrift.
Max antal deltagare: 12 st
www.knoartsweden.se

Endast förköp via länk
https://simplesignup.se/event/137097