Ljusgården

Föreläsning – Känslornas Förlösande Kraft med Damien Blanchard

Datum/Tid
2018-03-15, torsdag
18:30 - 21:30

Plats
Ljusgården

Kategori(er)


Den gömda kraften i Känslornas medvetenhet
“en väg till högre insikt om dig själv och din livsväg”
 
En föreläsning om känslornas kraft, en alternativ sätt att se just på känslor och vad dem kan förmedla…
 
Finns det verkligen negativa och positiva känslor? Kan rädsla hjälpa dig på din livsväg? Behöver vi lämna vår komfortzon för att utvecklas? Hur kan vi egentligen utvecklas genom känslorna?
 
Detta och mycket mer kommer vi Diskutera under Föreläsningen som Damien tagit fram med grund i Sessionerna som han erbjuder, hans egen livsväg och kunskap han samlat på vägen. En expertis i Känslornas värld.
 
Under Föreläsningen kommer vi även samverka och skapa en interaktiv föreläsning baserad på just era upplevelser och frågor.
 
En Föreläsning anpassad just för dig och unik i sitt slag.
Investering i dig själv: 100 kr för medlemmar & 120 kr för icke medlemmar i Ljusgården

Om Damien

Bakom företaget Soul Curiosity finner Du själscoachen och känsloexperten  Damien Blanchard. Han har arbetat och hjälpt andra med personlig och andlig utveckling i mer än 8 år, men hans egen livsresa och upptäckandet av känslornas kraft och möjligheter fann han över 18 år sedan.

– Jag är personligen en väldigt känslig person som arbetar just med känslornas kraft då detta ligger väldigt nära hjärtat för mig och är en så pass stor del utav min egen livserfarenhet. Jag har samlat ihop information och erfarenhet både genom kurs, studerande, samt egen praktisering i mitt eget liv.”

I dem Frigörande Sessionerna (Therapycoaching) arbetar Damien med att erbjuda hjälp till dig att arbeta med medvetenhet kring olika situationer, känslor, mönster och hjälper dig att bli varse om förändringarna som krävs för att kunna bli fri från dem hinder som Du upplever. Allt detta sker genom genom Therapycoaching samt transformation och kraftfull kärlek.

Damien erbjuder dessutom också föreläsningar med känslornas kraft som ämne och kommer inom kort även kunna erbjuda en längre självutvecklings kurs!! där Du arbetar med känslorna och då med att få en ny medvetenhet kring dem och deras möjligheter.

– Jag älskar just att kunna bidra med pusselbiten som behövs för andra att fullfölja sin livsväg.”

 Läs mer på: http://soul-curiosity.com/

Bokning

Bokningen är stängd för detta event.

Kommentera

Missa inte kommande händelse:

Trummeditation

Datum/Tid
2018-09-26, onsdag
18:30 - 20:00

Vi börjar kvällen med en kort information om trummeditation.

Därefter blir det en guidad meditation till trummans ljud.

Vi avslutar kvällen med fika och samtal om meditationen.

Fika till självkostnadspris.

Medlem 50 kr. Icke medlem 70 kr. Betalas i förskott här!