Kom på sittning: Mediumelever tränar

Datum/Tid
2015-08-30, söndag
13:00 - 16:00

Kategori(er)


bild-11-440x330

Denna dag tränar mediumelever på sittningar på allmänheten.
Sittningarna är kostnadsfria.
Är du nöjd får du naturligtvis gärna skänka en peng i gåvobössan till Ljusgården. Det hjälper föreningen med sina omkostnader.

 Våra elever är från Ljusgården Education i samarbete med Ariom Akademin

Om sittningar:
För den som inte provat på något liknande förut, gäller att du spelar rollen som kund till ett medium. Ett medium har tränat upp sin förmåga på att kommunicera med andligheten, dvs våra avlidna nära och kära i detta sammanhang. Dessa får nu chansen att lämna information med dig som ”mottagare” genom mediet, som skall återge detta så neutralt som möjligt. Och här brukar det inte råda brist på några som vill komma till tals med sina efterlevande inte ;).

Normalt börjar mediet beskriva personen ”från andra sidan”, egenskaper – utseende – gemensamma minnen, för att på så sätt låta ”mottagaren” känna igen delar av detta och på så sätt identifiera vem som kommer igenom.
När tillräckligt sammanfaller brukar ”mottagaren” bli väldigt trygg med att det handlar om just en specifik person. Denna del av sittningen kallar man i mediumsammanhang för bevisföring. När detta är utrett får den avlidna från andra sidan chans att lämna själva budskapet, vilket kan vara tämligen enkelt som att visa tacksamhet att de fått chans att träda fram, eller mera detaljerade tips från deras håll.
”Mottagaren” förväntas inte göra annat än bekräfta det som sägs, ja – nej – kanske, under sittningen. Det är mediet som förväntas plocka fram all information under denna övning. Efteråt kan man gärna berätta sin upplevelse för att ge återkoppling åt mediet som inte alls har alla sammanhang klart för sig.

Bokning här nedanför alt. sms till 0739 34 41 00

Bokning

Detta event är fullbokat.

One thought on “Kom på sittning: Mediumelever tränar

Kommentera