Ljusgården

Mera Livskvalitet

Välkommen till Mera Livskvalitet!
Mera livskvalitet är namnet på mottagningen vi har i en av Ljusgårdens lokaler.
Mera livskvalitet ingår i företaget Hälsa och Inspiration L.HB. Vilket även har Frifararen och Ariom Akademin i sin verksamhet.
Här finns vi: Mottagningen är i en inhyrd del i Ljusgårdens lokaler på platensgatan 16 Linköping. Se karta i fliken för kontakta

Butik Frifararen: Söker du litteratur, cd, kort på område personlig och andlig utveckling så har vi en liten Frifararen butik, med försäljning både fysiskt i lokalen och på postorder. Vi har en del böcker som är unika och som inte finns på så många ställen att köpa. Exempel böcker av Tim Abbott och Martin Colclough. Här är exempel på vårt utbud: 

 

 

 

 

 

 

Mera Livskvalitet
– här kan du skapa ett liv fullt av möjligheter!

Är det dags att satsa på något kreativt och givande?

Söker du redskap och stöd till din vardag?

Har livet inte blivit riktigt som du tänkt, men du söker öppningar att finna en bra väg?

Har du mål som du inte vet hur du ska realisera?

Lider du av smärtor av olika slag, emotionellt, i kroppen eller är tankarna mer negativa än du vill?

Finns det händelser i ditt liv som stör dig och som du vill frigöra?

Längtar du efter andlig vägledning?

Önskar du kontakt med nära och kära i andevärlden?

Detta och mycket mer kan vi arbeta med tillsammans.

Ansvarsförsäkring i Nordeuropa Försäkring AB

Här finns en verktygslåda med både bredd och djup om livet med dess orsak och verkan.
Tillsammans arbetar vi för dina livsmål och din läkningsprocess.
Tystnadsplikt är en självklar del av kvalitetssäkringen i företaget.

 

 

 

 

I ditt liv, är du viktig, och jag finns till för dig!

Jag heter AnnCatrin och kallas även ”Anki”. Känner du en öppning och upplever möjlighet med mig. Kontakta mig gärna och berätta vad du söker. Det kan ge dig känslan för om du upplever att jag är rätt person för dig och det du söker. Bästa tid att ringa är vardagar på eftermiddagar. Jag kan även ringa dig om du föredrar det.

Läs gärna mer om mig och min verksamhet

Min egen hemsida är>> www.meralivskvalitet.se

På denna hemsida har vi kalender för cirklar, kurser och utbildning med både mig och andra lärare >> www.ariom.guide

Välkommen att boka dig hos mig!
smsa eller ring: 0739344100
(Tala ej in meddelande på svararen. Det fungerar bättre med sms).
e-post: info@meralivskvalitet.se 

HÄR NEDAN KAN DU LÄSA OM VÅRA OLIKA METODER OCH BEHANDLINGSFORMER!

Coaching: Det bokar du när du har mål som du vill infria men inte riktigt vet hur du ska ta dig dit. Det kan handla om hälsa, karriär, bryta vanor, börja med en hobby m.m. I coaching processar vi inte gamla händelser.
Coaching utgår från nu och framåt mot ett specifikt mål. Ibland har man en stor vision men kan inte få till alla delmål för att komma till det slutgiltiga målet. Som coach är jag din support för infria det du vill uppnå. Jag har rollen att ställa jag öppna frågor. Du har svaren. De kommer fram med de öppna frågorna. Ett fantastiskt sätt att arbeta på. Alla individer har en fantastisk kompetens att ösa ur när de öppna frågorna ställs. På det sättet klarnar det steg för steg vad du kan göra för att sätta de delmål som tar dig till slut målet. Du skapar riktlinjen med mig och du utför alla små delmål som sätts tills du infriat målet.

Existensterapi:
Att gå i samtal hos mig är prestationslöst och innebär att du ger dig en ventil och möjlighet där du kan sätta ord på ditt liv och din situation. Du blir aktivt lyssnad på och du får hjälp att lyfta upp det som du inte är van att sätta ord på men ändå behöver få ur dig. I samtal skapas perspektiv vilket brukar ge ökad känsla av frid. Många gånger är det just samtal som ökar glädjen och inspirationen till sig själv och det man vill i livet.
Mer om samtal: I samtal kan man använda sig av händelser i det förflutna som inte vill släppa, som hindrar en i det liv man har i sin nutid. Samtal är då tid, nutid och framtid. Vi står i nutiden och något är inte bra, något hindrar och stör från det förflutna. Vi går till dåtiden för att bringa klarhet i något som varit. För ser hur det påverkar i nutiden. Samtalar om hur du vill ha det och vad som kan förändras för att få ett resultat du vill ha i ditt liv. Samtal handlar om att sätta ord på situationen och söka lösningar. Det handlar inte om att enbart älta en oförrätt för det skapar negativ energi i kropp och sinne och skapar ännu större begränsningar. Ibland måste man få lätta på trycket och vara lyssnad på för att hitta öppningen till att kunna skapa förändringen. Den öppningen söker vi i samtal.

Konsultation: En konsultation är rådgivande möte och ”vitamininjektion”. Jag har konsultationer för dem som vill få vägledning i de områden jag själv arbetar i. Egen företagare, healer, alternativmedicinsk terapeut, medium.
Det handlar om att man ibland kör fast i sin verksamhet och känner sig ensam i hur man ska komma framåt. Man kan behöva vägledning ibland för att få nya perspektiv. Mina konsultationer har i sig en coachande anda. Som konsult ger jag av mina kunskaper och som coach ställer också öppna frågor till dig så att du hittar i dig hur det ligger bäst i hur du vill gå framåt. Du är ändå den som är proffset på ditt liv i slutändan.

Hypnoterapi -Tidshealing, Tidigareliv resor, Suggestionsterapi
Hypno är ingen behandlingsform i sig utan mer av ett tillstånd som man själv sätter sig i. Det tillståndet kan man få hjälp att komma in i genom att vända sig till en kunnig person på området. När du kommer till mig öppnar vi för att du ska nå klarhet, självläkning och visdom genom det du bär inom dig. Jag finns med dig på din resa med mitt stöd och kunnande.

Tidshealing är att när du är i ett inre medvetandetillstånd så har du tillgång till alla dina tider. Ditt inre jag leder oss till den tid där du har ett helande att möta. Jag följer med dig dit och du återupplever tiden. När den tiden är öppen ger jag min trygghet och stöd och du får redskap att transformera traumat så att den negativa energi som byggts upp på den tiden släpper. Efter den tidsresan och helandet kan man vara trött och lite tagen. Men också känna en frid. Det som utmärker dessa behandlingar är att när ett trauma i tiden släppt känner sig personen gladare, tryggare och mer befriad från den spänning som traumaspänningen har orsakat.

Suggestionsterapi är gynnsamt och ofta effektivt att använda när man vill lägga om mönster. Här kommer några exempel; Det kan vara vanor som röka, vara stilla sittande, äta osunt, med mera. Det kan också vara att man upplever att man har negativa tankar om sig själv i självförtroende och/eller självkänslan och inte vet hur man ska lyckas förändra det till något mer glädjefyllt. I suggestionsterapi tar jag reda på vad du vill. Vad din begränsning är. Jag sätter samman förslag till ditt undermedvetna för att släppa begränsningen och istället lyfta det du vill. Dessa förslag ges när du fått en lång lugn avslappning och är öppen in till ett inre medvetande tillstånd. Det gör att förslagen kan hjälpa dig då de ligger innanför det vanemönstret du har och har börjat putta ut den gamla vanan från vanebeteendet. Det rekommenderas att du spelar in den sessionen så att du kan arbeta med den under ca 12 veckor varje dag. Så att den nya föreslagna vanan får ett stabilare fäste än den intränade negativa vanan du hade tidigare. Det här kan vara en kickstart för dig som bestämt dig för att få framgång men snubblar på anti attityd mot dig och dina möjligheter.

Tidigare liv resor: Det är upplevelser som kommer när man gör en lång lugn avslappning och vägleder in till ett inre medvetandetillstånd bortom denna värld du lever i, i dag. Då kan det träda fram minnen och upplever från ett annat liv. Där ställer jag frågor som gör att du går in och utforska det livet och de erfarenheter och visdomar du bringade fram den gången. Ibland frigör man ett trauma. Ibland tar man med sig visdom, visdomar. Ibland är det in… intressant upplevelse. Även resor mellan liven förekommer. För mer frågor sänd mig ett mejl info@meralivskvalitet.se.

 

Mediala sittningar
Andlig vägledning:
Handlar det om att du helst vill ha en bedömning på dina talanger och vart du står och är på väg i ditt liv så arbetar jag med mina och dina guider. Jag talar om när det är information som kommer från mina egna intuitiva förmågor och från andevärlden.

Bevisförande kontakt: Vill du träffa nära och kära är det en bevisförande sittning som du bokar. Du kan i tanken meddela din anhöriga att du vill träffa personen när du bokar tiden hos mig. Du behöver inte säga det till mig. Du kommer på sittningen och jag ber dina nära och kära du vill träffa att komma närmare i kommunikation. Jag förmedlar så tydligt och bevisförande jag kan den informationen jag får. Oftast är det den anhörig man själv bett ska komma. Ibland någon annan nära som kommer för att det är något mer som ska förmedlas.
I slutet av sessionerna frågar jag om du fått de svar och kontakt du sökte. Om det är mer du söker finns det möjlighet att ställa fråga på slutet.

Bra att veta: Jag vill inte ha någon fördjupad förhandsinformation före sittningen eller under tiden. Det bästa är att jag får svar som ja, det känner jag till, det känner jag inte till eller, nej det vet jag inte stämmer. Lämnar du för mycket information kan det hindra mitt informationsflöde. Därav att frågor finns i slutet. Då har jag fått ut den information de vill berätta och vi kan gå in på extra information du söker. Däremot kan du skriva frågor på en lapp före du kommer och tänka till andevärlden att detta vill du få hjälp med och svar på, frågor som jag inte får se förrän eventuellt i slutet när jag frågat dig om du har några ytterligare frågor utöver det som redan kommit fram. Spela gärna in sessionen på din telefon. Då kan du gå igenom den när du är ensam och landat lite från mötet vi hade. Jag brukar inte blanda dessa möten med behandlingar då det kan ge ett allt för ”flummigt”  intryck på behandlingen som skapar osäkerhet hos klienten.

Kroppsterapier
Healing: Min metod skapar expansion i ditt egna livsflöde och gör skillnad. Den är framtagen utifrån erfarenheter av andra healingutbildningar, egna och erfarenheter som både klient, healer och clairvoyant kunskaper format sedan 1993. Det skapar öppning mellan själ, medvetande och kropp som skapar möte mellan mig och dig som är på behandlingen. Klienter har berättat att, den efterföljande självhelande processen kan ibland pågå i flera veckor efter behandlingen. Behandlingen är vanligtvis med fysisk kontakt. Du har kläderna på och filt om du vill. Jag arbetar inte på några genitalier. Det år att arbeta på distans till visst grad av helande djup. Du får säga till om du föredrar behandlingen på avstånd där jag inte rör kroppen.

Energibalansering: Balanserar upp energiflödet i kroppen och avlägsna känslo- och tankeenergier som du är klar med och som begränsar dig att må bra och att komma framåt. Metoden brukar avlägsna både fysisk och känslomässig trötthet, spända muskler och tunga tankar och känslor. Behandlingsformen har fysisk beröring för att nå djupare i energilagren. Men kan ges på distans vid behov.

Andlig healing: Den kan ske sittande eller liggande. Som med alla mina behandlingar har du kläderna på dig och det finns även filt om du så önskar. Andlig healing är att jag öppnar en kanal till Källan vårat gemensamma ursprung. Något som jag brukar benämna som alltings kärlek. I det flödet skapas en resonans i dig då du kommer där ifrån som själ. En halande process börjar och de från andevärlden som arbetar i Källan kan komma till hjälp och hjälpa till med helandet. Healingformen kan utföras utan fysisk kontakt. Det är vad som är mest avslappnande för dig som gäller.

Transhealing: Innebär att jag öppnar till Källan för helande flödet. Så ber jag mina healingguider komma närmare än vanligt så de står i min aura nära och blandar sin energi med min. Så arbetar de med helande process hos dig. Efteråt sätter jag mig och skriver vad som skett. En lättare form av kanalisering av vad de har att berätta om behandlingen

Välkommen att boka dig hos mig!
smsa eller ring: 0739344100
(Tala ej in meddelande på svararen. Det fungerar bättre med sms).
e-post: info@meralivskvalitet.se 


Save pagePDF pagePrint page

Kommentera

Missa inte kommande händelse:

Trummeditation

Datum/Tid
2018-09-26, onsdag
18:30 - 20:00

Vi börjar kvällen med en kort information om trummeditation.

Därefter blir det en guidad meditation till trummans ljud.

Vi avslutar kvällen med fika och samtal om meditationen.

Fika till självkostnadspris.

Medlem 50 kr. Icke medlem 70 kr. Betalas i förskott här!