Ljusgården

PR

Det finns önskemål till föreningen från medlemmar och andra med egen utövande verksamhet, om att kunna annonsera om sin egen verksamhet på vår hemsida. Att motsvara de annonsmöjligheter som sedan länge funnits i vårt tryckta programblad. Denna typ av önskemål ser vi väldigt positivt på då det kan gynna alla parter. Av denna anledning har denna ”huvudsida” skapats för att tillgodose dessa önskemål.

Varje annonsör får sedan sin egen undersida att fylla med valfri egen information. Två enkla exempel har skapas …

Någon form av prissättning av dessa annonssidor behöver komma till stånd, typ xxx kr /helår, 50 kr/uppdatering, fritt för hyresgäster/sponsorer med över 1000 kr/mån, eller nåt annat enligt kommande konsensusbeslut…

-Är vi på rätt spår?

(kommentera gärna nedan) 

 


Save pagePDF pagePrint page

Kommentera

Missa inte kommande händelse:

En eftermiddag med budskap – Mariana Larsson-Sjöberg

Datum/Tid
2018-04-29, söndag
14:00 - 15:30

Välkommen till en eftermiddag med clairvoyanta budskap från änglar, guider, nära o kära, tidigare liv mm!

Mariana Larsson-Sjöberg, som synts i programmet ” Det Okända” besöker oss idag. Hon har ett härligt sätt att förmedla budskap till deltagarna. Budskapen går på djupet och med Marianas härliga kvickhet så får vi oss några skratt också. Mariana har jobbat som medium i nära 39år  och hennes guide Deborah som hon arbetat med nästan lika länge är närvarande. Mariana tycker om det hon gör och det märks!

Priset inkluderar lättare fika så  kika gärna på vad mer föreningen har att bjuda på eller mingla en stund.

Kl 14-15:30  Var på plats i god tid . Vi öppnar 13:00 så att man kan finna sig tillrätta i lugn o ro. Dörrarna stängs 13:50 så att vi kan börja i tid.

Varmt välkomna önskar Styrelsen!

Förköp via länken:
https://simplesignup.se/event/131439