Ariom Akademin

Akademi för Medium, Transmedium, Andlig Healing, Trans Healing, Personlig- och Andlig- Utveckling

Ariom samarbetar i Linköping med föreningen och helhetscenter Ljusgården. Vi har en egen hemsida www.ariom.guide.  Akademin satsar på att finnas i många år och att ha från nybörjare till avancerade, och lärarutbildningar.

Utbildningarna finns i Linköping och på fler platser i landet. Prissättning kan variera beroende på var i landet vi har arrangemanget och de kostnader de för med sig.
Kalender längst ner på sidan.

***

martin

Martin Colclough

OM MARTIN COLCLOUGH

Har sitt tidigare yrkesliv inom armén och har rest i många år över hela världen. I dag är Martin Minister i spiritualisternas ‘National Union. Han har varit 2003-20013 varit ordförande i ackrediteringskommittén och ansvarat för de kommittéer inom unionen som erbjuder utbildning inom mediumskap. Han gick igenom college handledare utbildningsprogram, och har nu arbetat med flera handledare på sina kurser. Han undervisar i sina lokala kyrkor och centra inklusive AFC Stafford, och har nyligen börjat undervisa i Schweiz.
Martin tycker om att lära människor och hjälpa dem att uppnå sina egna mål. Han tror att alla kan utveckla sina gåvor och hitta sin plats i möten med andevärlden. Han har en avslappnad inställning till sina elever, och uppmuntrar dem att delta i och uppleva glädjen i att arbeta med och att vara i sällskap med anden. Läs om Martin Colclough på Arthur Findley Colleges hemsida.
Arthur FC är en av världens äldsta skolor för utveckling av mediumskap. Många reser dit från hela världen för att de har så bra lärare där.  Han är kunnig i kvalitetssäkring som examinator inom detta område. Nu ingår Martin i nystartad akademi i Sverige för mediumskap, healing och andlig- personlig utveckling. Dessa utbildningar kommer bland annat ske på Ljusgården.

OM MOIRA HAWKINS

Moira Hawkins

Moira Hawkins

Moira har studerat och arbetat med alla aspekter av mediumskap i över 30 år. Hon har haft privilegiet att studera och arbeta tillsammans med några av Englands finaste medium som; Gordon Higginson, Glyn Edwards, Tim Abbot, och Shela French. I dag har Moira haft flertalet utbildningar och cirklar med framgångsrika resultat i en av Englands största spiritualistiska kyrkor. Hon jobbar i dag i flera länder där en av dem är Sverige. Hennes framtoning och person är modern, varm och jordnära i sitt utlärande. Hon har förmågan att lära ut på ett mycket bra sätt. Vi har haft glädjen att uppleva hennes fantastiska förmåga att lära ut och är så glada att hon åtagit sig att lära ut och organisera så att vi har möjlighet att utvecklas med henne och de lärare hon handplockat för att vara med oss i vår utveckling.

***

timabbot

Tim Abbott

OM TIM ABBOTT

Tim har varit medveten om den andliga världen från en mycket tidig ålder, och vid 19 års ålder påbörjade han sin resa av utveckling och har studerat mediumskap i över 30 år. Han är känd som en av Storbritanniens mest bevisförande plattform medier. Han är stolt över att vara en modern praktisk handledare. Under de senaste åren har Tim uppnått diplom i både bevisföring och lärplattformen mediumskap. Hans standard och stil i arbetet gör honom mycket efterfrågad i hela världen i länder som Österrike, Tyskland, Schweiz, Norge, Island, Kanada och många fler.

Tim är väldigt stolt över att säga att han har varit både en handledare och kursansvarig vid det berömda Arthur Findlay College. Tims stil av undervisning ensteals och uppmuntrar synsätt att det är naturligt att ha djup av bevis och närvaro av anden i alla aspekter av ditt mediumskap. Tim anser att bevisningen är ett uttryck för intelligens anden, och uppmuntrar alla sina elever att ha detta som en del av sitt mediumskap. Våren 2014 kom han ut med en övningsbok i mediumskap: Mediumship – Raising the Standard Exercise Book 1.
Tim är mycket skicklig och omtyckt vid våra kurser. Vi är oerhört glada att han prioriterat in oss i sitt tajta schema. Tim Abbots >> hemsida<<

***

Anki Pettersson

Anki Pettersson

OM ANKI PETTERSSON
Startare av Ariom Akademin med sina engelska vänner och fungerar som Koordinator för Akademin. Hon är handledare vid träningstillfällen mellan kurshelger för utbildningarna. Anki har arbetat med andlig och personlig utveckling 22 år. Hon känner stor uppskattning till dessa lärare och den kvalitet de håller. Hon är utbildad inom healing, multidimensionell psykologi, hypnoterapi, meditationsteknik, andlig vägledning, klärvoajanta konsultationer, mediumskap samt coaching. Utbildar och vägleder i Healing & Personlig utveckling. Har träningscirklar i mediumskap.
Hon har bland annat haft lärare som Julia Griffith, Mia Ottosson, Mora & Anthony Hawkins, Martin Colcolugh och Tim Abbott. Hon går fortfarande och utbildar sig inom det andliga och mediumistiska området i bl.a. mediumskap, transmediumskap och transhealing samt klassisk andlig healingHon har skapat egna utbildningar och kurser i klientbemötande, Healing, Personlig utveckling med självhelande. För Anki är livskvalitet och balans mellan det fysiska och andliga oerhört intressant och givande. Hon älskar att vara i möten medmänniskor som vill något och som vågar växa genom smärta till mer liv. Förutom sin man och familj är andevärlden är en stor glädje för henne. Speciellt i möten med andra människor. Ankis >>Hemsida <<

Planerade kurser / utbildningar / aktiviteter:


 

Inga evenemang

(listningen ovan utgår från att kategori ”Ariom”  taggats)Save pagePDF pagePrint page
Leave a comment

Kommentera