Ljusgården

Mera Livskvalitet

 

Mera_Livskvalitet

Mera Livskvalitet

Välkommen – här kan du skapa ett liv fullt av möjligheter!

  • Har livet inte blivit riktigt som du tänkt?
  • Har du mål som du inte vet hur du ska realisera?
  • Lider du av smärtor av olika slag, i känslor, i kroppen eller är du rent av bara rejält trött?

Detta och mycket mer kan vi arbeta med tillsammans. Här finns en verktygslåda med både bredd och djup om livet med dess orsak och verkan. Tillsammans arbetar vi för dina livsmål och läkningsprocess.

I ditt liv, är du viktig, och vi finns till för dig!

Arbetslokalen finns i Vikingstad nära station, så det är lätt att hitta och nå oss.

Se mera info på www.meralivskvalitet.se

 

Existensterapi

Att gå i samtal hos mig är prestationslöst och innebär att du ger dig en ventil och möjlighet där du kan sätta ord på ditt liv och din situation. Du blir aktivt lyssnad på och du får hjälp att lyfta upp det som du inte är van att sätta ord på men ändå behöver få ur dig. I samtal skapas perspektiv vilket brukar ge ökad känsla av frid. Många gånger är det just samtal som ökar glädjen och inspirationen till sig själv och det man vill i livet. Tystnadsplikt är en självklar del av kvalitetssäkringen i företaget.

 

Hypnos

Hypnos är ingen behandlingsform i sig utan mer av ett tillstånd som man själv sätter sig i. Det tillståndet kan man få hjälp att komma in i genom att vända sig till en utbildad person på området. När du kommer till mig öppnar vi för att du ska nå klarhet, självläkning och visdom genom det du bär inom dig. Jag finns med dig på din resa med mitt stöd och kunnande.

 

Andlig vägledning

Jag har sedan länge arbetat med andlig kontakt för att ge vägledning. Dessa sittningar blandar jag inte med andra behandlingsformer.

 

Medial sittning

Detta område har jag haft med mig sedan unga år,  men har nu valt att vidareutveckla mig nu inom detta nu hos lärare som Mia Ottosson och Moira Hawkins. Tyngdpunkt och fokus för närvarande på medial bevisföring. Tveka inte om du vill komma på sittning!

 

Kroppsterapi

  • Healing: Min metod skapar expansion i ditt egna livsflöde och gör skillnad. Den är framtagen utifrån erfarenheter av andra healingutbildningar, egna och erfarenheter som både klient, healer och klairovajanta kunskaper format sedan 1993. Det skapar öppning mellan själ, medvetande och kropp som skapar möte mellan mig och dig som är på behandlingen. Klienter har berättat att, den efterföljande självhelande processen kan ibland pågå i flera veckor efter behandlingen.
    |
  • Energibalansering: Balanserar upp energiflödet i kroppen och avlägsna känslo- och tankeenergier som du är klar med och som begränsar dig att må bra och att komma framåt. Metoden brukar avlägsna både fysisk och känslomässig trötthet, spända muskler och tunga tankar och känslor.
    |
  • Beröringsterapi: Här får du kravlöst ta emot fysisk beröring. Min beröringsmetod är framtagen för dig som sällan berörs fysiskt. Du som vill känna att din kropp finns och blir bemött av en person som är närvarande för dig.

Save pagePDF pagePrint page

Kommentera

Missa inte kommande händelse:

NYHET! Healingutbildning mot Healingterapeut

Datum/Tid
2018-02-02, fredag - 2018-02-04, söndag
Hela dagen

BLI EN HOLISTISK HEALER!

Det är underbart att ha förmågan att göra skillnad för ens egen och andras livskvalitet!
Var roligt det är sedan att göra unika behandlingar till sin klient utifrån dennes behov!

Lär dig våra kunskaper inom healing 
Ge dig kompetens med både bredd och djup

Martin Colclough & AnnCatrin Pettersson
sammansätter sina kunskaper om helande och
lägger grunden för en ny yrkesutbildning inom healing.

I dag är det för många tufft att leva på sitt alternativa företagande.
Det är därför viktigt att ha en bredd och ett djup att erbjuda i
behandlingar och konsultationer.
Det kan du skapa du med våra kunskaper.
Det roliga med vår s.k. ”Pilotutbilding” är att vi är öppnade mot andevärlden under kurs för att våra team ska kunna komplettera de kunskaper vi redan har och ger till er.
AnnCatrin har arbetat så tidigare och det är en fantastisk upplevelse och väldigt roligt. Mycket nytt och oväntat kan komma till under dessa kurser på det viset.

Innehåll

Själens kvalitet: Övningar, tekniker och medvetandegöranden
Andlig healing: 
olika områden täcks, som; Trans healing -Absent healing -Distans healing
Fysisk healing: Att du som terapeut känner till kraftens principer inom dig och skapar helande aktivitet i klienten
Mental healing: De olika skikten från det undermedvetna och dess påverkan
Energirening & Balansering: Att kunna rena och transformera energier som ligger i klientens aurafält och kroppar,mentalt,emotionellt, fysiskt

Hypnoterapi: 
Med regression för att läka i din tid
Suggestionsterapi: Att få hjärnan att byta riktning
Samtalskonsultation: Utforska och öva tekniker vad i samtalet skapar läkning hos klienen
Coaching: Utgår från nu och framåt och hur coachen ställer de rätta frågorna.

Klientbemötande 
& Etik: Vad är ett etiskt förhållningssätt…
Lagar: Vad gäller t.ex. Sverige och i EU etc.
Självlärande och självhelande tekniker: Tekniker att återkoppla till sig själv som terapeut

Mer om kursen: Healing är så mycket mer än händer som läggs på en annan person. Så mycket mer än att ha kontakt med andevärlden. Vi ser healing som enorm möjlighet till förbättrad livskvalitet. Beroende på vart individen är i sin livssituation så kan vi välja tekniker som passar individen för att skapa helande. Vilket ökar möjligheterna för personen att komma vidare med sitt liv på ett gynnsamt sätt.
Vi har studerat och arbetat många år inom olika helande områden. Är du lika nyfiken som oss, kan vi rekommendera dig att ta emot våra kunskaper.

Vi börjar med att göra 4 helger under ett år. Vi ger intyg på vad vi gjort för varje helg och din närvaro.
Här bokar du dig för de första 4 helgerna. Sista helgen är en bedömningshelg med skriftlig återkoppling och möjligt diplom som healingterapeut.

Efter de 4 helgerna utvärderar vi året. Därifrån planeras att vidareutveckla utbildningen som vi misstänker blir en 2-3 årig utbildning när det är klart.

Går du den här pilotutbildningens kurser erbjuds det färdiga kursmaterialet och kommande healingterapeutkurser förmånligt.

Datum:  2018 2-4 feb, 25-27 maj, 14-16 sept, 23-25 november
Tider: Fredag 18:30-21:00, Lördag: 09:30-18:00, Söndag 09:30-16:00

Pris: 
Efter som det är en pilotutbildning har vi valt att erbjuda ett fantastiskt pris som 2500kr per helg istället för våra ordinarie helgpriser som är 3200kr/helg.
Du sparar alltså 2800kr med att gå i denna pilotgrupp mot Healingterapeut.
Betalning: anmälningsavgift 2000kr för 4 helger. Därefter 2000kr 3 veckor före varje kurshelg. Alternativt att du betalar 10 000kr i samband med din anmälan.

Plats: Linköping, Platensgatan 16
Boende: Finns många olika former av övernattningar att boka i Linköping. Eventuellt kan vi samordna med övernattning. Samåkning kan eventuellt ordnas via oss också.

Bonus: AnnCatrin har healingcirklar, meditationscirklar och mediala cirklar till reducerat pris för de som går utbildningen. Går du healingcirkeln ges då tillfälle att träna. Ytterligare träningstillfällen kan samordnas via Ariom Akademin både i Linköping och annan ort.
Vad kommer det sig? Vi är angelägna att kunskapen och informationen landar på ett bra sätt. Det är så roligt att repetera, experimentera och utforska kunskaper som lärts ut på kurshelger.  Att reflektera efter flera övningar på samma kunskap ger oerhört mycket för den egna visdomen och ger trygghet i det man utför. Övar man inte mellan tillfällena rinner kunskapen mer ut i sanden och vi ser hellre att du gör den till din.

BOKNING! ej på Ljusgårdens sida >>klicka på länken här<<
Eller maila kontakt@ariom.guide
Alternativt Ring eller smsa Kansli: Tel: 0769 – 48 22 27
AnnCatrin: 0739344100
Om vi inte svarar lämna sms så kontaktar vi dig så snart vi kan.