Mera Livskvalitet

 

Mera_Livskvalitet

Mera Livskvalitet

Välkommen – här kan du skapa ett liv fullt av möjligheter!

  • Har livet inte blivit riktigt som du tänkt?
  • Har du mål som du inte vet hur du ska realisera?
  • Lider du av smärtor av olika slag, i känslor, i kroppen eller är du rent av bara rejält trött?

Detta och mycket mer kan vi arbeta med tillsammans. Här finns en verktygslåda med både bredd och djup om livet med dess orsak och verkan. Tillsammans arbetar vi för dina livsmål och läkningsprocess.

I ditt liv, är du viktig, och vi finns till för dig!

Arbetslokalen finns i Vikingstad nära station, så det är lätt att hitta och nå oss.

Se mera info på www.meralivskvalitet.se

 

Existensterapi

Att gå i samtal hos mig är prestationslöst och innebär att du ger dig en ventil och möjlighet där du kan sätta ord på ditt liv och din situation. Du blir aktivt lyssnad på och du får hjälp att lyfta upp det som du inte är van att sätta ord på men ändå behöver få ur dig. I samtal skapas perspektiv vilket brukar ge ökad känsla av frid. Många gånger är det just samtal som ökar glädjen och inspirationen till sig själv och det man vill i livet. Tystnadsplikt är en självklar del av kvalitetssäkringen i företaget.

 

Hypnos

Hypnos är ingen behandlingsform i sig utan mer av ett tillstånd som man själv sätter sig i. Det tillståndet kan man få hjälp att komma in i genom att vända sig till en utbildad person på området. När du kommer till mig öppnar vi för att du ska nå klarhet, självläkning och visdom genom det du bär inom dig. Jag finns med dig på din resa med mitt stöd och kunnande.

 

Andlig vägledning

Jag har sedan länge arbetat med andlig kontakt för att ge vägledning. Dessa sittningar blandar jag inte med andra behandlingsformer.

 

Medial sittning

Detta område har jag haft med mig sedan unga år,  men har nu valt att vidareutveckla mig nu inom detta nu hos lärare som Mia Ottosson och Moira Hawkins. Tyngdpunkt och fokus för närvarande på medial bevisföring. Tveka inte om du vill komma på sittning!

 

Kroppsterapi

  • Healing: Min metod skapar expansion i ditt egna livsflöde och gör skillnad. Den är framtagen utifrån erfarenheter av andra healingutbildningar, egna och erfarenheter som både klient, healer och klairovajanta kunskaper format sedan 1993. Det skapar öppning mellan själ, medvetande och kropp som skapar möte mellan mig och dig som är på behandlingen. Klienter har berättat att, den efterföljande självhelande processen kan ibland pågå i flera veckor efter behandlingen.
    |
  • Energibalansering: Balanserar upp energiflödet i kroppen och avlägsna känslo- och tankeenergier som du är klar med och som begränsar dig att må bra och att komma framåt. Metoden brukar avlägsna både fysisk och känslomässig trötthet, spända muskler och tunga tankar och känslor.
    |
  • Beröringsterapi: Här får du kravlöst ta emot fysisk beröring. Min beröringsmetod är framtagen för dig som sällan berörs fysiskt. Du som vill känna att din kropp finns och blir bemött av en person som är närvarande för dig.

Save pagePDF pagePrint page
Leave a comment

Kommentera