Ljusgården

Sommar på Ljusgården

Meditativ vandring tillsammans

Meditativ vandring tillsammans

Just nu planeras sommar på Ljusgården. Vi tar emot intressen och ideer på hur detta kan komma att formas.

Ett förslag kan vara att bjuda in några av Englands främsta medium, Tim Abbot och Moira Hawkins, att gästa oss den 17 el 18 juli för att berätta om deras mediumskap och ha demonstration om detta.
För att det ska fungera så behövs intresseanmälan som visar möjligheten att se om vi kan finansera detta på ett bra sätt. De är vid tidpunkten på väg till Leksand där djupare intresserade kan boka sig för kurs i mån av plats.  Ett stopp hos oss verkar fungera i deras planering och de är intresserade. Sänd oss mail så tidigt som möjligt för intresseanmälan!

Studiecirkel i medicinalväxter och insamling: under sommaren finns som önskemål och vi kan göra detta i samarbete med Studiefrämjandet och sänka ev kostnader för dig som enskild.

Mäta currylinjer: Erik Welamsson var hos oss i början av året och lärde ut hur man arbetar för att ta fram currylinjer med pekare. Det var en otroligt givande kväll och flera hade önskemål att vi ska anordna en dag med Erik i naturen på kraftplatser och fornlämningar. Även detta kan göras i samarbete med Studiefrämjandet.

Meditativ vandring: Att träffas och göra utflyktsvandringar där man under meditativt tillstånd vandrar vissa bitar och att man stannar och fikar någon stans efter vägen. Inom kristen tro gör man ofta pilgrimsvandringar.Vi vill göra dessa vandringar som en hyllning till den egna själen och naturen.
Vår tanke är att börja med en meditation och sedan gå under tystnad en timma eller två. Stanna och fika och dem som vill samtalar om inre upplevelser som kommit under tiden. Det uppstår ofta en unik känsla och vila inuti att få umgås utan ord. Vill du prova detta så säg till. Vi bygger vandringens tid, längd och datum utifrån inkomna önskemål. Vi delar på eventuella omkostnader som bensin och fika.

Café i Ljusgårdens lokal en dag i veckan i juli och augusti…?

Rusta lokalen och möblerna. Städ och målardagar. Vill du vara med?

Ha ett par dagar med Loppis. Där du antingen skänker saker till Ljusgården som vi kan sälja eller bokar (hyr) plats och tar med ett bord där du själv säljer dina saker och behåller ev vinst…?

Sänd in önskemål och intresseanmälningar till vår mail!

Välkommen att ha en skön sommar med oss.

 

One Thought on “Sommar på Ljusgården

  1. johan åhrlin on 19 mars, 2013 at 03:39 said:

    Det här verkar vara precis det folk söker och att man nu äntligen tar ett ordentligt tag i samarbetet med Studjefrämjandet värmer mitt hjärta som gamal ljusgårdsvän. Ett förslag kan vara att kontakta Dragtin Tuskan som sammarbetat med Janne Hall under många år. Jag vet sedan tidigare att Janne Hall kan ha intressanta kontakter att förmedla. Undertecknad ser framimot att få vara med och hjälpa till rent praktiskt
    kram //Johan

Post Navigation

Missa inte kommande händelse:

Medial rådgivning i grupp

Datum/Tid
2018-10-21, söndag
15:00 - 17:30

Vi tar plats runt ett bord där vi ställer frågor till andevärlden. Tetta Nolander kanaliserar de ljusa vänner som vill komma igenom och svara på våra frågor eller lämna budskap. Hon arbetar intuitivt men använder även verktyg som pekare och Tarotkort. Ibland skriver hon även budskapen via automatskrift.
Max antal deltagare: 12 st
www.knoartsweden.se

Endast förköp via länk
https://simplesignup.se/event/137097